Kosten visum Turkije

Turkije binnenkomen doet u niet zonder geldig visum. Velen kennen wel de stempels en papieren tickets bij binnenkomst van het land. Na de landing van uw vliegtuig gaat u in de rij staan bij het loket, waarna u uw identificatiebewijs moet tonen en een visum krijgt. Met dit visum kunt u Turkije legaal binnentreden. Tegenwoordig kan het een stuk eenvoudiger en wordt de elektronische variant veel gebruikt. Wat is nu de meest voordelige optie en wat zijn de kosten voor een visum in Turkije?

Het verschil tussen traditioneel en modern

De kosten voor het aanvragen van een visum kunnen sterk verschillen. Gaat u traditioneel in de rij staan op het vliegveld en wacht u op een visum, dan liggen de kosten voor het aanvragen daarvan rond de 25 euro. Dit is best een redelijk bedrag, dat u zeker omlaag kunt halen door uw visum op een andere manier aan te vragen. Hoe? Met het elektronische visum!

Het e-visum, ook wel elektronisch visum genoemd, is de online variant van het traditionele visum. Waar u normaal gesproken vaak lang in de rij staat voor het verkrijgen van een visum, kunt u online binnen enkele seconden een visum aanvragen. Met slechts een paar muisklikken heeft u uw visum aangevraagd en vermijdt u de lange rijen op het vliegveld. De kosten voor een visum in Turkije bedragen voor de elektronische variant slechts 16 euro. U bespaart bijna 10 euro, die altijd ergens beter te besteden zijn.

Vergelijken van visa Turkije

De kosten van een visum voor Turkije kunnen dus erg wisselend zijn. Ook online partijen zijn het niet altijd eens over de bedragen die gevraagd moeten worden. Zo kan het zijn dat u op bepaalde plekken iets meer betaalt voor het e-visum. U kunt dit dan ook het beste vergelijken, zodat u voordelig uw visum kunt aanschaffen.


Comments are closed.

Back to Top ↑