Spoed visum Turkije aanvragen

Turkije is een veelzijdig land en een ideale vakantiebestemming volgens velen. De all inclusive formules springen als paddenstoelen uit de grond, culturele uitstapjes zijn op iedere hoek van de straat te vinden en ook wat betreft handel is Turkije een aanwinst. Een tijd in Turkije doorbrengen is dan ook zeker geen slecht idee. Vliegen naar Turkije kan met behulp van verschillende chartermaatschappijen. Stapt u uit, dan dient u wel een visum te hebben om het land binnen te komen. Wilt u met spoed een visum voor Turkije aanvragen, dan kan dit heel eenvoudig. Op verschillende manieren is het mogelijk een visum te verkrijgen.

De kosten van een visum

Een visum aanvragen voor Turkije is niet moeilijk. Waar men eerst alleen een papieren ticket kon verkrijgen op de luchthaven zelf, is het tegenwoordig ook mogelijk een spoed visum voor Turkije online aan te vragen. Het handige van zo’n e-visum is dat u lange rijen bij het loket vermijdt en ook nog eens minder geld betaalt. Een visum kost gemiddeld 25 euro als u het aanvraagt op het vliegveld. Zit u thuis achter uw computer, dan kost een visum slechts 16 euro. Prijzen verschillen echter per maatschappij.

Vlak voor vertrek uw visum aanvragen

Even snel een visum aanvragen voor een reis naar Turkije? Het hoeft niet moeilijk meer te zijn. Slechts een paar dagen voor vertrek kunt u nog een spoed visum voor Turkije online aanvragen. Bij sommige organisaties is het zelfs mogelijk een dag van tevoren nog een visum aan te vragen. Het enige wat u nodig heeft is een geldig paspoort. Let er hierbij op dat uw paspoort nog minstens zes maanden geldig moet zijn op het moment dat u aankomt in Turkije. Dit geldt ook voor andere reisgenoten, die met u meereizen. Het is dus verstandig om uw paspoort of identiteitskaart tijdig te controleren om ongemak te voorkomen.


Comments are closed.

Back to Top ↑