Visum Turkije verplicht

De meesten die wel eens naar Turkije zijn geweest, kennen het wel: lange rijen aan de grens bij de visumdienst en de controle van de paspoorten. En vaak is het zo dat u altijd de verkeerde rij uitkiest: de rij die het minst snel gaat. Na een vlucht van enkele uren duurt het vaak even voordat u daadwerkelijk het land binnen kunt. Niet alleen moet er een visum worden aangevraagd, ook is het even wachten op de bagage. En dan dient er nog met de bus gereisd te worden naar de accommodatie. Kan dat allemaal niet een stuk sneller?

Snel het land binnen

Het is mogelijk om één rij over te slaan en zo wat sneller het land binnen te komen. Een visum in Turkije is verplicht, maar hoeft niet per se aangeschaft te worden op het vliegveld. Ook vooraf online een visum aanschaffen is mogelijk.

Een visum in Turkije is dus verplicht. Waar u vaak minstens een uur in de rij staat om een visum aan te schaffen, zorgt een online visum ervoor dat u sneller door de paspoortcontrole heen kunt. Tijdswinst heeft u dus al snel geboekt. Daarnaast scheelt het online aanschaffen van een visum ook geld. Wie op het vliegveld een visum moet kopen, is al snel 25 euro kwijt aan dit papieren ticket. Online kan dat stukken voordeliger. Daar kunt u al een elektronisch visum aanschaffen vanaf 16 euro. Uiteraard verschillende prijzen bij verschillende aanbieders. Door goed te vergelijken, kunt u geld besparen.

Ga voorbereid op reis

Een visum is in Turkije verplicht. Zonder visum komt u het land niet binnen en wordt die geboekte vakantie geen werkelijkheid. Door goed voorbereid op vakantie te gaan en online een visum aan te vragen, is het nog sneller genieten van de Turkse specialiteiten en het mooie land.


Comments are closed.

Back to Top ↑